Spel På en seriös företagsnot

Kaliforniens behovet att reformera sig själv verkade särskilt angelägen tidiga 1856 på grund av regionens senaste depression. Ett offer själv av hårda tider, James King kom att betrakta gamblers som en av vägspärrarna hindrar California från tar sin rättmätiga plats som den rikaste platsen som den rikaste och mest dygdiga staten i landet. Redaktören hävdade att den enorma tillströmningen av nya invandrare i väster hade saktat fruktansvärt. För ett samhälle som är beroende av ökande befolkning för ekonomisk tillväxt, detta var ett allvarligt slag, och kungen sökte orsaker. Han hittade ett svar i den moraliska innebörden i befolkningen. Kalifornier skydde patienten industrin och etablerade yrken han skrev, och störtade ner i varje form av spekulation och företag som presenterade lockande utsikterna att öka en snabb eller lysande förmögenhet. Ännu mer nedslående att potentiella invandrare, kung motiverade, var statens tillåtande inställning till gamblers.

Enligt bulletinen, hade kalifornier skadat sig genom att tolerera gamblers som godtagbar medborgare. Nu sharpers verkade på gränsen till kontroll av regeringen, och som i sig skulle driva potentiella invånare bort. Fortsätter att locka nykomlingar, var staten tvungen att reformera sitt sätt. Några praktiskt sinnade män hävdade att slutförandet av en transkontinental järnväg skulle främja tillväxt, men James King svenska casino William inte höll. Så länge spelare accepteras som legitima affärsmän och tillåtas inneha politiska ämbete, rådde han kalifornier 1856 till tråd slätterna med ett nätverk av järnvägar och en inte kan förvänta oss några framsteg i välstånd i staten. När Redaktörens slipande och eldig kolumner provocerade hans mord nästa månad, hade kungen övertygat många San franciskanerna att stadens politiska etablissemanget var under kontroll av den uslaste av skapande banditer för varje kast, gambler tjuven, de mördare och assassin.

Redaktörens dödsfall gjorde honom en martyr till anti – spelande orsaka och motståndare till den demokratiska regimen med tillräcklig ursäkt att ta lagen i egna händer. Som medborgargarde medlemstal, förevigade de dräpta Redaktörens kampen mot spelberoende. Medan vaksamhet kommittén av 1851 hade bara tänkt på spärra gamblers från medlemskap, Regionkommittén 1856 gjorde en stor punkt i den.  lite gambling över att göra på det här sättet Kungens korståg mot gaming säkerställs dessutom att, när medborgargarde lynchas Redaktörens killer, också hängde Charles Cora, som hade väntat på hans ny rättegång i fängelse. Lynch mob Således fullgj??j James Kings profetian om ett annat Vicksburg episod—bulletinen hade äntligen fått sin man. Vigilantism 1856 reenacted en bekant västra ritual av rening, utspelas inom ramen för lokalpolitiken i San Francisco. Dess unfolding belyst kalifornier förändrade attityder mot offentlig verksamhet i gaming.